Alla inlägg den 23 februari 2016

10.

Av Frida - 23 februari 2016 13:33

Idag tog vi en promenad till mitt gamla jobb för att hälsa på en liten stund. Fast det snart är tre år sen jag slutade så känner man sig som "hemma" när man klev innanför dörrarna. Jättekul att träffa alla och Ivar sken upp som en liten sol då det var så många nya ansikten och han visade inte minsta tecken på att vara blyg. Karin och Wälås tog upp honom och han följde så gärna med dom så jag fick ta en kaffe i lugn och ro en stund.

Jättefint väder ute men moddigt, så promenaden hem blev rätt svettig. Lilleman somande och om några timmar är det dags för babysimmet igen som vi ska ladda upp inför.


Nu ska jag nog passa på att se över mitt cv och ams.se medans det är lungt en stund till, så jag förhoppningsvis får börja jobba med nåt snart. Känner att jag verkligen måste ha något att göra nu och börja få en stadig inkomst men tydligen är det många i samma sits som mig så konkurensen är rätt tuff därute. Gäller att armbåga sig fram nu och visa framfötterna, antingen det eller så skrapar jag fram en bra vinst på trisslotten jag nyss köpte. Jag lever på hoppet!





Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards