Alla inlägg den 7 februari 2016

2.

Av Frida - 7 februari 2016 20:02

Bra söndag.

Vi tog en tur ut till Röste och hälsa på hos Therese och Dan på eftermiddagen. Tuva var på riktigt strålande humör och svängde runt i sin lilla volangkjol. Ivar däremot var väl inte i sitt esse, min lille " Skalman" följer sin sov/äta klocka alldeles för bra ibland och där och då var det sovklockan som slog in. Vi skulle ändå inte stanna kvar så länge då vi skulle bli bjuden på middag hos mormor och hjälpa henne måla om så vi svidade om och for tillbaka in mot stan. Ivar sov på 3 min:)


Sen målade jag och Andreas klart 75%. Vi är så sjukt olika med hur vi jobbar. Jag är snabb och inte direkt slarvig men inte heller petnoga. Andreas är så noggran och slänger alltid ett öga över axlen för att se hur jag gör eller hur långt jag kommit. Har jag kommit för långt kan ni räkna med att andreas är där direkt och påpekar nåt. Men det är faktiskt rätt bra att han gör det då jag lätt tröttnar och hastar på för att bli klar, han känner mig och vet hur jag fungerar.

Vi är ett bra team vill jag  påstå.

Andreas har sagt så många gånger åt mig att jag måste lära mig ha bättre tålamod. Lättare sagt än gjort. Första sommaren i huset så målade jag om våra spröjsade fönster ute. Andreas hade självklart helst velat gjort det själv, mr noggran. Jag tänkte att det blir en bra prövning så jag gör det. Så lång tid kan det ju inte ta.......Jag målar ALDRIG om spröjsade fönster igen!

Evighetsgöra och sen ska man måla om skiten en x till. Nåja, det gick överförväntan mycket tack vare att just den dagen hade folkhögskolan nån festival/show utomhus så det spelades musik, Jazzmusik som hördes över Häggestaviken och solen sken. Jazz och sol lugnar tydligen mina stressade nerver upptäckte jag den dagen.


Nu har jag inte tid för det här, måste ordna med vällingflaskan åt Skalman som kommer vakna till om nån timme och vilja äta för att kunna sova natten igenom.

Over and out.






Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards