Alla inlägg den 22 februari 2016

8.

Av Frida - 22 februari 2016 12:37

Vilken natt.

Ivar vakna runt 03 och var jätteledsen. Vi trodde det kanske var magknip då han knappt gjort i blöjan under hela dagen mer än en liten harlort. Andreas tog kommandot och lät mig sova vidare. Men sådär höll han på framtill klockan var 06,30. Somnade om, vaknade och skrek. Vi försökte med napp, ville inte, vi försökte med välling, ville inte. Så pojkarna gick upp och gjorde fruskost och lät mig sova till kl9. Då jag klev upp berättade Andreas att Ivar fått en tand i överkäken och han trodde det var den som gjorde ont, därav var han ledsen. Jag har tittat efter när jag kom hem från badhuset och jag tycker mig se att båda framtänderna är på g nu. Så roligt, då kommer han snart se ut som en liten kanin:) Det har varit över 8 veckor sen det hände nåt med tänderna så det är på tiden.


Jag har hunnit med att vara på badhuset och tränat, så oinspirerad idag men det gick bra trots allt. Snart ska vi iväg på BVC och kolla hur stor Ivar blitt, för en månad sen vägde han runt 9,200 och sköterskan tyckte att vi borde försöka se till att han lägger på sig mer. Hon tipsade om (då hon fick veta hur mycket han äter varje dag och det är rätt mycket) att vi skulle ha rapsolja i gröten och extra grädde i maten. Sagt och gjort så nu håller jag tummarna för att han väger över 10kg.


Sen får vi finfrämmande av Angelica och hennes pojk Alfred på eftermiddagen, ska bli kul att träffa dom och se hur mycket som hänt sen sist jag träffade Alfred. Riktigt liten gobit är han:)



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards