Alla inlägg den 15 februari 2016

4.

Av Frida - 15 februari 2016 15:00

Helgen som var började lungt och fint. Halva fredagen var vi hos mormor. Tog en långpromenad med Olivia och Ivar. Blev bjuden på middag (tack, så slapp jag laga mat åt mig själv) Väl hemma på kvällen var det precis som vanligt, vi lekte och åt kvällsmat. Ivar somande bra vid halv åtta och olivia och jag var vaken och kollade på tv.


Sen kom lördagen och det fanns inga planer alls, andreas låg och drog sig länge medans jag höll igång med frukosten och så. Sen plinga det till, fick ett efterlängtat meddelande från Katta. Hon undrade om jag var sugen på att komma över på kvällen och hänga med henne och karin. OM jag ville!

Ivar hade varit lite snorig några dgr och andreas var inte på bästa humör efter bandyn men jag frågade iallafall om det var ok och fick till svar att det bara var att åka.

Glädjeruset gick från tårna upp till huvudet:) Äntligen en kväll med tjejerna och äntligen kunna riktigt slappna av ute då ivar är hemma med pappa som kan våra rutiner.


Den här lördagen kan jag leva länge på, så mycket att catcha upp och så mycket kul att få höra vad som händer där ute i den stora världen från Katta o karin som berättade. Jag lever ju i bebisbubblan så vi prata inte så mycket om det, tacksamt då jag är trött på att bara prata om bebisar. Hade köpt en flaska vitt vin och en cider men tror att katta bjöd på nästan allt hela kvällen hemma hos henne. Började med att jag fick en 7,2! öl, som slank ned så fint så..sen var ju festen igång om man säger så. Klackarna i taket! Kom hem 03, trött och frusen från promenaden hem. Slockande ovaggad.


Söndagen behöver vi inte gå in djupare på då jag mer eller mindre spenderade hela dagen framför tven i soffan, glodde på alla Emil filmer som jag tänkte Ivar skulle gilla men som mamma och pappa uppskattade mer. Alla hjärtans dag så andreas hade velat ta med mig till lilla k för fika men jag vågade mig inte utanför dörren så han fick ordna med pizza. Gick ju lika bra det.


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards