Alla inlägg den 16 februari 2016

5.

Av Frida - 16 februari 2016 21:58

Hemmadag med roligt besök.

Började med att faster Marie och Arvid kom över på förmiddagen och fikade med oss. Ivar är så fascinerad av Arvid, som är så stor och tuff. Ivars idol:) Sparkad lite boll med Arvid och faster fick mysa med Ivar. Efter att de åkt hem kom morfar med hundarna. Ivar fick äta lunch (åt äntligen en hel portion då han de senaste dagarna haft betongtrut, nån jäkla fas han går igenom nu så aptiten har varit lite dålig) Sen tog vi en långpromenad och introducerad morfar för mördarbackan mot granberg, den suger musten ur vem som helst så tur var väl att hundarna måste stanna till och pinka revir titt som tätt så vi hann hämta andan.


Ivar sov riktigt bra i vagnen ute på bron så pappa och jag fick dricka kaffe i lugn och ro.

Kort därpå skulle vi börja packa badväskan för nu har babyimmet kört igång igen. Tycker det är kul att gå men att det är lite för intensivt med 2x/veckan, men vi kör på den här gången men sen får det vara nog. Ivar är van vid vatten och riktigt duktig på att dyka nu så jag tror inte det blir några som  helst problem för honom längre fram med att bada. Han var väldigt alert och glad under hela badet den här gången, han som annars brukar vara Mr Cool, nu sprattla han på rejält med benen och munnen var vidöppen hela tiden- det är hans sätt att skratta/le:)


Väl hemma gjorde jag middag medans Blom (vår älskade vän och elektriker) hjälpte oss med att förbereda för fiberinstallationen som de kommer hit och gör imorgon. Tydligen brukar hans kollegor göra lite "slarviga" jobb så han ville gärna se till att det blir så bra som möjligt och efter lite om och men blev han klar. Så imorgon har vi Fiber i kåken. Kul att se hur det kommer förändra vardagen, till det bättre hoppas jag:)


Imorgon är det badhusdax, gym och bastu sen tar vi det därifrån.



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards