Alla inlägg den 5 februari 2016

Av Frida - 5 februari 2016 14:40

 Mitt första inlägg!

Är jag inte för gamla för sånt här egentligen, men samtidigt tänker jag att det kan vara en kul grej.

För mig räcker det att man kollar insta och fb- flödet för att bli tillräckligt uppvarvad. Men jag kanske hittar någon här som skriver om det som intresserar mig eller att jag gör detsamma för någon annan. Tiden får utvisa.


På dagens agenda stod det: Fransförlängning

Har aldrig gjort det tidigare men varit nyfiken på det länge, men då det är svindyrt så nappade jag på en tjej som utbildar sig till det, det svider mindre i plånboken då. Kan vara lite si och så med det men denna tjej var riktigt duktig.

Men pest och pina, behöva ligga still och blunda i 3 timmar är verkligen inte min melodi, framför allt inte då jag inte ens var trött. Efter vad jag tror var 30min + höll jag på att avlida av tristess. Fösökte tänka på annat men det är knäpptyst i rummet,förutom min mage som knorrar som aldrig förr och hennes tunga andning i ansiktet. Det går såååå sakta.


Ligger och funderar över varför hon inte har radion eller musik på i bakrunden. Det hade varit bra för en rastlös själ som mig. Då hade jag säkert kunna ligga där den dubbla tiden för då hade jag kunnat lyssna på något men nu är det bara tyst. Jag försökte prata med henne i början men jag tror inte hon uppskattade det då hon sa åt mig "- Nu måste du ta och slappna av i ögonen, fransarna fäster inte!" Jaja, sagt och gjort. Jag höll mun och tänkte på att börja räkna får. Ett får, två får, tre får..nä fy fan vad tråkigt. Försöker göra knipövningar och ligger och viftar på tårna för att få tiden att gå.

Men allt har sitt slut även detta så när hon ber mig öppna ögonen försiktigt är jag inte sen med att göra det. Pling! Klarvaken, inte gnugga ögonen men det är det enda jag vill göra då det blir tårfyllt efter tejpen som satt under ögat som hon nyss dragit bort. Jag har myror i bena och känner mig seg men går fram till spegeln och tänker -" jäklar vad långa fransarna. lite missnöjd med att de blev så långa men dom är fina och har en bra böj som jag gillar.

Men, detta är nog inte med grej. Jag kan absolut göra om det men då ska det vara för ett speciellt tillfälle. Om jag ska gifta mig eller gå på en riktigt brakfest, då bokar jag tid för det. Tjejen som gjorde fransarna sa att hon var beroende av det sen 2 år tillbaka. Varje månad i två års tid har hon legat där, tyst som en mus i tre timmar.

Nä, tacka vet jag att tiden och pengarn kan gå till annat mer användbart. Men nu är det gjort och jag har fått testa på.  Ikväll ska jag ut och dricka öl med plingan o tindra med koögonen:)

Over and out







Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards