Alla inlägg den 12 februari 2016

3.

Av Frida - 12 februari 2016 10:22

I helgen blir vi hundvakt åt busen Olivia. Precis just nu när jag skriver håller hon på att klippas, ni skulle sett hennes päls. Jösses det var verkligen på tiden för en trimmning. Men hon vill verkligen inte vara där, så fort vi kliver innanför dörrarna vänder hon sig om för att gå ut igen. Det finns inget annat att göra, jag klipper klorna och badar henne men att våga mig på att trimma pälsen gör jag inte. Malin gör ett bra jobb så jag vet att hon kommer bli fin.


De har rätt bra kemi Ivar och Olivia, ivar härjar ivrigt efter henne i gåstolen så hon läre passa tassarna. De tröttar ut varandra och ser ut att roas av varandras sällskap så det blir nog inga problem att rå om båda två idag/ikväll ensam


Andreas drar på bandy i sthlm, kommer hem sent ikväll så vi tar nog en tur till mormor och går ut och går därkring. Har jag tur blir jag bjuden på mat så då behöver jag bara ladda godisskålen för ikväll. Om jag tycker matlagning är tråkigt när vi är två som äter så är det rena pesten att laga mat åt sig själv.


Det är min fredag det. Nu vakna lilleman så påt igen:)





Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards