Alla inlägg den 25 augusti 2016

Av Frida - 25 augusti 2016 11:41

Han har förresten äntligen börjat ta efter ljud.
Hans första ord var mamma och sen pappa.
Om jag frågar hur kissekatten låter får jag ett rungande
"- aow" låter iallafall lite som mjau;)
Frågar jag därefter hur hunden, pippin eller fåret låter gapar han bara:)

Av Frida - 25 augusti 2016 11:38

Har börjat måla det som är tänkt ska bli staketet. Trist att alltid behöva måla allt innan det kan byggas upp. Jag vill ju få det klart NU! H
Alltid samma dåliga tålamod men när det väl sätts fart kommer det nog att gå fort. Och det kommer bli så bra/snyggt och framförallt säkert för Ivar!

Idag har jag träningsvärk, åkte med mamma tillbadhuset igår och gymmade för första gången på ca 3 månader. Så skönt men då min förkyldning inte rikigt släppt taget så tog jag inte i lika hårt som förut men det känns iallafall, baksida lår och baksida armar värker. Men jag har inte alls samma värk i vänster skuldra och uppåt nacken idag, den värken kan ibland vara outhärdlig och beror ju på att jag bär Ivar fel och han blir ju inte precis lättare. Så med rutiner på gymmet så kommer jag nog råda bot på den värken.

Annars är det jobb ikväll och imorgon sen blir jag ledig hela helgen men middag på albertina på lyskvällen inplanerad. Ivar få vara hemma med mormor så jag och Andreas kan för en gångs skulle äta middag och umgås med pappa och släkten i lugn och ro. Ingen mening heller att ta med honom då middagen är kl 19 och han börjar bli trött vid den tiden, orkar inte med grining unge, massa folk och härj medans man ska njuta av maten.

Nya höstjackan från wish har kommit, blev så bra!

Inväntar massa mer kläder åt Ivar men detta är vad som kommit hitintills

Vi hade Oliva hos oss igår eftermiddag. Ivar lärde sig efter ett tag att kosta boll med henne och gav henne små godisbitar. Hon är så försiktig när han ger henne att äta. Kul att se dom tillsammans :)

Ovido - Quiz & Flashcards