Alla inlägg under maj 2016

Av Frida - 16 maj 2016 12:06

Första dagen med Ivar på förskolan gick över förväntan:)
Trevliga fröknar och snoriga ungar, de är totalt 13 ungar där och Ivar är minst.
Han var förstås något blyg för fröken men efter en stund gick det bättre. De andra ungarna var ute och lekte så vi fick vara inne i lugn och ro och lära känna stället och varandra första dagen. Men Ivar fick titta ut genom fönstret på de andra som lekte och de märktes att han också ville leka med dom.
Så när vi skulle hem mötte vi på alla andra ute i hallen och Ivar sken upp. Imorgon ska han få leka tillsammans med några av de andra sen trappar det upp de för varje dag så tillslut är hela gruppen med inne.

Kommer bli så kul det här för Ivar. Mest pappa och jag som känner lite sådär för att lämna bort vår prins men med vetskapen om att han kommer få kompisar och så mycket bra stimulans känns det förstås bra.
Och vi kommer varva förskolan med mormor, sen har jag lediga dagar lite hipp som happ under veckorna så han kommer inte vara på dagis mer än 3 dgr veckan vad vi misstänker nu i början. Ja, vi får se hur det blir men vi tar en vecka åt gången.

Gogubbe Ivar!

Av Frida - 13 maj 2016 18:18

Äntligen en ledig dag. Den spenderades tillsammans med gojäntan Vira med föräldrar då vira fyller 1år idag:) vad stora våra små börjar bli. Vi fick äta god lunch, hembakat bröd och chokladtårta. Så gott och vira fick ett par alldeles egna små vita converse i present från Ivar.
Hade önskat vi kunnat stanna längre men då Andreas ska bort på mässa i Timrå i helgen blev det en knapp timme tillsammans.

Efter kalaset kom vi hem och åt middag, tog en tur till affären och träffade Heléne som jag jobbat med på Statoil. Alltid lika roligt att ses och hon och Ivar busade:) hittade ett par sandaler i plast, typ bebisfoppa, som jag tror blir bra för Ivar i sommar.

Ikväll blir jag helt ensam hemma, det hände närdå sist?!, pappa är ju i Timrå och Ivar ska sova över hos mormor inatt. Jag ska jobba tidigt imorgon så bättre att Ivar sover borta ist för att börja stressa här hemma. Har packat hans lilla elefantryggsäck, ser så söt ut när han har den på och han kommer få en bra natt/ dag med mormor imorgon!:)

Imorgon väntas det vinkväll/schlager med faster Marie med kompis. De kommer över och håller mig och Ivar sällskap innan de ska vidare ut på galej. Kommer bli jättekul!

Puss o hej!

Detta mina vänner är födelsedagsbarnet Vira Blom, 1 år idag! Ivars bästa vän:)

Av Frida - 12 maj 2016 09:14

Redan torsdag, vad veckan har gått fort. Jag jobbar dag 3 av 5 idag. Ledig hela fredagen vilket ska bli så skönt.

Imorgon ska vi på ett årskalas för goa Vira, så det kommer bli kul att få gå på kalas.

Andreas ska åka bort på mässa i helgen och jag ska jobba lörd/sönd. Mormor har inte fått många timmar i lugn och ro efter att hon kommit hem från Kiruna. Men nu kommer hon och Ivar kunna spendera dagarna på Vevlinge ist då vi precis rest husvagnstältet.

Ha en fin dag!

Av Frida - 9 maj 2016 18:06

Varit hemma idag. Har inte orkat göra så mycket annat. Värmen är enorm och min energi är som bäst på morgonen då det är svalt ute.

Men har hunnit med då Ivar sovit att måla bastun, lite på carporten och städat huset.

Sen fick vi två eleganta damer( Therese och Tuva) över på besök som busat tillsammans med oss. Vi hade fixat med pool så båda ungarna fick svalka av sig tillsammans.

Nu på kvällen tittade farbror Peter över med en present han inte kunde motstå köpa till Ivar. Ett par alldels egna arbetsbyxor, precis sånna som pappa har:) snickarbältet och hela paketet. Passande då Ivar har att brås på då det kommer till att snickra och skruva.

Jag sitter ute på altanen och fast klockan hunnit bli över 18 så tycker jag det känns lika varmt som mitt på dan. Hör innifrån huset hur grabbarna skrattar och pratar:)

Nu ska jag nog passa på att vattna alla blommor och börja plocka ihop lite ute. Imorgon är det jobb igen så då får det gärna regna och vara mulet men det är det nog med största sannolikhet inte! Så njut ni som är lediga:)

Bästa köpet som jag fyndade på rean på jollyroom i vintras. Soltältet har varit kanon dessa dgr

Gofika och lite naket:)

Av Frida - 8 maj 2016 18:11

Då jag lever tillsammans med "tvångsmässigtköpbeteende-måste-ha -allt -innan-30år"- Andreas Olofsson så har vi nu införskaffat oss en husbil!

Om det kommer bli en långvarig familjemedlem återstår att se men två resor är planerat med den i år.

Har aldrig åkt/bott i husbil, husvagn däremot har jag erfarenhet av då pappa hade en när jag var liten. Mamma har en också men bara som står ute på Vevlinge som "sommarstuga"
Men det kommer bli kul att provåka/köra den. Snart kommer han hem med den så jag måste ut och inspektera.

Däremot har jag tjatat om att vi ska köpa en robotgräsklippare i snart 2 år, men där har det tagit emot sörni. Varför?. Ja, kanske för att jag klipper gräsmattan varenda jävla sommar då han inte "hinner".
Men idag fick jag nog och tog och swishade halva summan för roboten till Andreas med orden."- Nu köper vi den där jäkla roboten till veckan, halva är redan betald så försök inte med något nu"!!!

Det blir ett besök till " Technord" som får komma hem och installera den till veckan. Gud vad jag längtar!:)

Husbilen, måste invigas och döpas snart:) namnförslag?

My precious

55.

Av Frida - 8 maj 2016 09:00

Igår hade vi en "reunion" med katta och Karin med familjer här hemma. Ungarna fick härja fritt och Ivar älskade att ha så mycket kompisar omkring sig.
Grymt mysig kväll som jag gärna hade tyckt kunde fortsätta lite till men då de stora kidsen började bli trötta så då fick vi avsluta runt 23.

Satt upp med Andreas på altan och pratade en stund innan även vi fick tunga ögonlock:)

Magiskt:)

Kidsen roar sig själv och lilleman sov, då myser de vuxna:)

Av Frida - 5 maj 2016 21:25

And off we gooooo:)

En av de bättre kvällarna på väldigt länge.

Av Frida - 5 maj 2016 21:10

Morbror och Arvid. Jag smälter bort när jag ser hur de kan mysa tillsammans.

Mysfaster och liten kexätande Ivar Jonsson.

En glad den andra mer allvarsam ;)

Det här älskade pojkarna att sysselsätta sig med:)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards